Rendkívüli! Az Önök nyugdíjvéleménye!

  A napokban kisebb közvéleménykutatást tartottunk Önök körében, hogy miként vélekednek erről a rendkívül jelentős nyugdíjtémáról! Ez a meglepő eredmény született!

nyugdij_nyugdij_nyugdijkorhatar_nyugdijkalkulator_meglepovalasz.jpg

  A szavazás eredménye minket is meglepett, hiszen csak elgondolásunk volt eddig arról, hogy Önök miként vélekednek arról, hogy a nyugdíjemelésnek milyen formában kellene helyesen történnie hazánkban. A válaszok mindenképpen iránymutatók lehetnek, hiszen Önök tudják csak igazán, hogy Önök számára mi a legjobb!
  A négy általunk felajánlott válaszlehetőség közül (Felháborítónak tartom, hogy ezt a keveset is sajnálnák tőlünk!, Szerintem, nincs probléma a százalékos emeléssel!, Egységes összeget kapjon mindenki!, Annak örülök ami van, inkább kevés legyen mint semmi!) az egységes emelés gondolata találtatott helyesnek a legtöbbükben.

  Íme a százalékos eloszlása a jelenlegi állásnak!

Hogyan vélekedik a nyugdíjemelésről?

nyugdij_nyugdij_nyugdijkorhatar_nyugdijkalkulator_kerdesre_1.jpg

  A válaszadók majdnem fele 46,20%-a lenne elégedett, ha a nyugdíjemelés egységes előre meghatározott összegként lenne meghatározva, ezáltal csökkentené a nyugdíjjak közötti különbséget. 32,70% tartja felháborítónak azt, hogy a tavaly odaítélt 3%-os emelést sem biztosan kaphatták volna meg az infláció értéke miatt, emiatt (jogosan) érezve úgy, hogy ezt a keveset is sajnálják tőlük. Mindössze 16,80%-a volt az olvasóinknak akik szerint rendben van a százalékos arányban történő többlet meghatározást, illetve 4,30% véli úgy, hogy annak a kevésnek is tudni kell örülni a mi jelenleg elérhető, hiszen az rosszabb lenne ha ennyi sem járna!

  Önnek mi a véleménye? Ossza meg velünk komment formájában!

Köszönjük a figyelmet!

Írta: Horváth Orsolya Rita

 

 

Nyugdíjkalkulátor: Válaszoljon 7 egyszerű kérdésre és megtudja mennyi lesz a nyugdíja!

7+1 NÉLKÜLÖZHETETLEN TIPP, hogy ne haljon majd éhen nyugdíjasként!

 Segítsen, hogy a magyar lakosság felvilágosult legyen a pénzügyeiben!
Kérjük, ossza meg bejegyzésünket Facebook oldalán!
Köszönjük!

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!